36KW Generatorkapsling

Fremstillingen av en 36KW generatorkapsling

Å lage en 36KW Generator bod viste seg å være løsningen for denne kunden.

Maria Parker besøkte vår nettside den 9/11/2017 med følgende henvendelse:

«Jeg er i ferd med å kjøpe en 36kW generator (150 amp kapasitet) for hjemmet mitt. Jeg må ha en slags lydisolering for at Sameiet skal godta installasjonen. Trenger hjelp.»

En Acoustiblok-representant kontaktet henne og anbefalte å bruke våre Acoustiblok- og QuietFiber-materialer for å bygge et kabinett rundt enheten. Etter å ha sendt henne noen prosjektideer, plukket hun den hun likte best og hyret en entreprenør for å bygge en for henne. Alle installasjonsforslagene ble gitt til entreprenøren for en riktig installasjon, og vår representant var alltid tilgjengelig for dem med svar på eventuelle spørsmål som oppstod. Når kabinettet ble fullført, ble generatoren startet og, som du ser i videoklippet, var hun veldig fornøyd med resultatene.

«En enmanns snekker fullførte prosjekthuset mitt fra begynnelse til slutt. Jeg hadde til og med nok materiale igjen for å fortsette og bygge inn klimaanlegget mitt. Min Acoustiblok-rep Kamy var veldig informativ. Å få alle de riktige elementene som trengs for min 36KW Generac Generator isolasjon var veldig givende. Jeg er veldig fornøyd med resultatene. «
Maria Parker

Da vår representant spurte om det ville være en korrekt uttalelse for å si at halvparten av støyen hadde blitt droppet, svarte hun at det var «mer enn halvparten».