Acoustiblok donerer Wallcover til barnehjem

TAMPA, Florida, 5. november 2012, 2012 – Tampa-basert Acoustiblok har donert sitt støydempende Acoustiblok Wallcover®-materiale til Bellewood barnehjem i Anchorage Kentucky, for å blokkere støy fra campusens multi-maskin vaskerom fra å passere gjennom en felles vegg og inn i anleggets behandlingsrom. Installasjon av Acoustiblock Wallcover har effektivt redusert støy i terapirom med 10 desibel, noe som betyr en opplevd volumreduksjon på 50 prosent. Det donerte Acoustiblock Wallcover ble installert som en del av et stort prosjekt for å gjenopprette og forbedre anleggets fem bolighytter, rekreasjonsområder og felles bygninger, og for å forbedre sikkerheten.

163 år har Bellewood Home gitt et trygt fristed for tusenvis av misbrukte, forsømte og hjemløse barn fra hele Kentucky.

Lahnie Johnson, president og grunnlegger av Acoustiblok, Inc., sier at han er stolt over at selskapet kunne bidra med støyblokkerende kvaliteter av Acoustiblok Wallcover til det ambisiøse renoveringsprosjektet på Bellewood.

«Når du har støy fra maskiner som går gjennom en felles vegg inn i terapirommet, kan det være skadelig. Støy er kjent for å forårsake mange problemer i terapeutiske behandling, inkludert stress, manglende evne til å fokusere og andre problemer.

«Dette er en flott bruk av Acoustiblok Wallcover, og samfunnsfrivillige på Bellewood renoveringsprosjektet kunne bruke det fordi det kunne installeres direkte over eksisterende gips, så det var ikke nødvendig med rivning eller kostbar byggeprosess.»

Om Acoustiblok

Acoustiblok, Inc., et NASA-spin-off-selskap, har siden 1998 levert produkter av høy kvalitet for støyreduksjon, og får bransjens høyeste rating fra arkitekter, entreprenører og forbrukere. Acoustiblok er et proprietært viskoelastisk polymermateriale med et innhold av høy tetthet, tungt og likevel ekstremt fleksibelt. Som lydbølger medfører at Acoustiblok-materialet bøyes, oppstår intern friksjon, og den akustiske energien blir forvandlet til uopprettelige spor av varme (adiabatisk).

Bare ett, 1/8-tommers lag av akustikklok i en standard vegg kan resultere i mer lydreduksjon enn 12-tommers betong. Miljøvennlig inneholder Acoustiblok ingen bly, barium eller asbest, er UV-bestandig og ugjennomtrengelig for vann og mugg; Det er UL vurdert og klassifisert i USA og Canada (CUL) for praktisk talt alle vegg-, gulv- og takinstallasjoner.

Acoustiblok donerer Wallcover til barnehjem