Acoustiblok oppretter akustisk konvolutt i NY ITB Recording Studio

MEDFORD, New York, 2. mai 2012 – Acoustiblok støyreduksjonsmateriale ble installert i det nesten fullførte Artist Workshop Studios innspillingsanlegget, et in-the-box (ITB) studio designet og bygd av Artist Workshop Studios eier Tom Donofrio. Acoustiblok ble valgt for å gi en lydbarriere for det lille 12 fot x 12 fot kjellerstudioet som kunne slippe desibelnivåer i rommet og gi et nøytralt akustisk miljø for opptak.

Donofrio, en elektroingeniør og musiker som tidligere har bygget innspillingsstudioer ved hjelp av forskjellige lyddempende materialer, valgte Acoustiblok for sitt nyeste prosjekt etter samråd med Marilyn Myers of Acoustiblok, Inc. på grunn av lyddemping og støyblokkerende egenskaper, som i tillegg til sin tynne, fleksible struktur som ikke legger noe volum til vegger i studioområdet. Festet til tappene før gips er hengt, utfører Acoustiblok uten behov for å legge til lag med stiv gips eller modifisert gips, en metode Donofrio som tidligere ble brukt med blandede resultater og betydelig reduksjon i gulvplass.

«Jeg var på utkikk etter et produkt som ville senke desibelene i studio uten å ta opp ekstra plass,» sa Donofrio. «Jeg var i stand til å oppnå nøytral akustikk i rommet, noe som gjør meg ekstremt glad.
«Jeg ville ikke ha en lydkvalitet som var for død eller for levende, så Acoustiblok viste seg å være et utmerket valg.»

Donofrio og en venn var i stand til å henge Acoustibloket på de stenderne i studioområdet, inkludert utsparinger rundt et vindu og stikkontakter, og tette sømmer i henhold til installasjonsanbefalinger, alt på mindre enn fire timer.

«Acoustiblok er et perfekt valg for å etablere lydkvalitet innenfor begrensningene i et opptaksstudio som dette,» sa Lahnie Johnson, president og grunnlegger av Acoustiblok, Inc.

«I motsetning til ytterligere gipsvegg eller andre faste, stive materialer som brukes til lydreduksjon, gir 1/8-tommers tynn, limp Acoustiblok rommet en fuktet, utvidbar akustisk konvolutt. Som sådan har et studio eller hjemmekino mindre refleksjon og lyder faktisk betydelig bedre. «

Acoustiblok oppretter akustisk konvolutt i NY ITB Recording Studio