Acoustiblok redder byggeprosjekt

Acoustiblok kom til vår redning på et boligbyggingsprosjekt vi nettopp hadde startet. Vi var pålagt å kjøre en stor og bråkete dieselmotor 24 timer i døgnet for å fjerne grunnvann under vår første grunnutgravning. Dette prosjektet var lokalisert i et prestisjefylt nabolag, og naboene ville ikke godta støyen fra dieselaggregatet.  Faktisk hadde en nabo allerede ringt den lokale bygningsavdelingen og bedt om at en lokal inspektør skulle besøke anlegget vårt.

Vi trengte en måte å dempe motorstøyen på, men vi trodde det var nesten umulig å få støynivået til 55dB – til vi bestemte oss for å ringe Acoustiblok. Vi beskrev situasjonen for L.J. Han trodde de kunne løse problemet og oppfylle byens krav til støyforskrifter. I løpet av få timer var en Acoustiblok-representant på vårt arbeidssted med decibelavlesninger og monterte de støyreduserende akustikpanelene rundt den bråkete dieselmotoren.
Etter noen få justeringer fikk vi lydnivåer på 52-54dB. Faktisk var det så stille, det var bare en fugl som ropte under støynivået, og prøvde å doble dB-meteren i 58-60dB-serien! De var også i stand til å gi dokumentasjon til vår lokale inspektør som var svært imponert over vår løsning. Acoustiblok-representanten snakket også personlig til naboen som opprinnelig ringte bygningsavdelingen, og de var veldig takknemlige for det raske svaret og profesjonaliteten til løsningen.
Takk Acoustiblok for at dere reddet vårt prosjekt!

Brandon Boss og Graham Mennie
Boss & Mennie, Inc.

Acoustiblok redder byggeprosjekt