Acoustiblok Wallcover (AWC)

AWC er en unik overflatemontert versjon av Acoustiblok-materiale som reduserer lydoverføringer gjennom vegger. AWC er ca. ¼ «(6.35mm) tykk og kommer i ark som er 120 x 240 cm i størrelse. Den utvendige overflaten er en vevet sølvduk som kan males eller tapetseres.

Inntil utgivelsen av Acoustiblock Wallcover (AWC), var det ingen enkel gjør-det-selv støydempende eller lydisolasjonsløsning med høy ytelse som kunne brukes på toppen av en eksisterende vegg. AWC er som å installere tapet! Ingen skitne konstruksjonsprosesser, ingen spesielle tillatelser er nødvendige, og det kan installeres på en dag. Det viktigste aspektet ved AWC er at det gir en veldig god støydemping på en enkel måte.
AWC har blitt laboratorietestet og målt for å gi en STC53 når den brukes på en standard gipsvegg eller stendervegg, som er den typiske veggen på hoteller og i leiligheter.

Acoustiblock Wallcover Noise Barrier

Røyk og brannsikre, test og resultat-tall fra USA.
• «klasse B»- brannhemmende overflate
• E-84 (tunnel testmetode)
• Røykutviklings indeks – 250
• Flammesprednings Index – 35

Dimensjoner: 1,219 m x 2,438 m x 7,93 mm

Vekt: ca. 16 kg

Frakt: Paller eller UPS ruller ca 17,8 cm x 121,9 cm

Utvendig eksponert finish:

AWC har en industriell klasse, sølv vevd glassfiber stoff, «klasse B» brannhemmende, malingsbar eller lett dekket med nesten hvilken som helst tekstur finish eller maling akkurat som gips. Bakgrunn gjør en utmerket og rask finish på materialet. (Se installasjonsforslag)

MERK: På grunn av den unike naturen av dette materialet og et kritisk produksjonsbehov, er det mulig at det vil være noen svært små overfladiske skjønnhetsfeil. Selv om industriell og kommersiell bruk ikke bekymrer seg for dette, kan forbrukerne vurdere å fikse slike små skjønnhetsfeil før de legger på tapet eller maler. Dette vil på ingen måte forringe lydisoleringskarakteristikken.