Acoustibloks produktutvalg

Acoustiblok har investert hundrevis av timer og tusenvis av dollar gjennom årene for å teste våre produkter i ulike vegger og gulv- og takmonteringer. Acoustiblok, når den er installert på riktig måte, har levert overlegne resultater sammenlignet med uprøvde og ubestemte materialer tilgjengelig i markedet. Acoustiblok er godkjent (klassifisert) for flere U.L. nominelle konstruksjonsenheter (over 300) enn noe annet lydreduksjonsprodukt.

Acoustibloks lydisolerende materialer har blitt omfattende testet akustisk av uavhengige akkrediterte institusjoner innenfor mange ulike vegg-, gulv og takkonstruksjoner. Laboratorietester gir en nøyaktig basislinje for ytelsesrepeterbarhet i produksjonen. Acoustibloks produksjonsprosess overvåkes jevnlig av U.L. Labs for å sikre konsistent produktytelse.

Acoustiblok har utført utvidet frekvenskontroll av veggmonteringene for å gi en nøyaktig «real world» ytelsesreferanse. STC-karakterer er etablert basert på overføringstap av frekvenser bare mellom 125 og 4000 Hz. Denne testspesifikasjonen ble etablert for lenge siden for å dekke grunnleggende vokalområder. Dagens livsstil med moderne elektronikk og andre faktorer viser at denne begrensede testen ikke gir en presis indikasjon på enhetens effektivitet i dagens liv. Selskapet har gjennomført utvidet frekvenskontroll som viste at Acoustiblok ga en reduksjon på 23 dB ved 40 Hz, i en standard montering med bare ett lag av Acoustiblok.