Acoustifence

Støyreduserende gjerder av det rette materialet

AcoustiFence® AF-6 er en svært effektiv utendørs lydbarriere, som likevel er enkel å installere. U.V. og muggfaste kvaliteter av AcoustiFence gjør det godt egnet til utendørs bruk. Du kan også male det for å tilpasse det omgivelsene.
AcoustiFence er et fleksibelt materiale. Dette gir gode resultater i demping ved de spesifikke frekvensene hvor stive barrierer ikke fungerer så godt. Du vil se mye høyere ytelsesnivåer enn du ville fått ved å bruke typiske byggematerialer. Dette betyr også at AcoustiFence er en god løsning sammenlignet med et tregjerde eller en hvilken som helst annen lydreflekterende sperre.

Brukervennlig

AcoustiFence er ekstremt enkelt å montere. Du kan sikre den til et metallgjerde, montere det mellom to tregjerder, eller sikre det til en ramme som et frittstående materiale. Dette muliggjør rask installasjon og hurtig løsning av eventuelle støyklager i nabolaget.
AcoustiFence er utstyrt med standard kantforsterkning og monteringsstropper. For best resultat må du følge de spesifikke installasjonsinstruksjonene for hver type installasjon.

Detaljer

AcoustiFence er 3,3 mm (1/8 «) tykk og kommer i standardstørrelser på 180×900 cm. Du kan også bestille egendefinerte lengder, og hvis prosjektet innebærer større høyder, kan AcoustiFence installeres vertikalt i stedet for horisontalt.
AcoustiFence har en akustisk ytelse av STC 28, som gir deg et transmisjonstap på 28dB gjennom materialet. Det er verdt å merke seg at nivået av demping av alle utendørsbarrierer påvirkes av en rekke faktorer, inkludert endediffraksjon, diffraksjonsvinkel, vindretning, fuktighet og temperatur.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for å snakke med en av våre medarbeidere. Vi gleder oss til å hjelpe deg med utendørsstøy og lydproblemer.

AcoustiFence® Foliage ™ og Landscape ™ Vedlegg