Divisjon 7 Isolasjon

Her på Division 7 Insulation er vi stolte av å ha tilpassede termiske og akustiske behandlinger i et flertall av våre boliger, forretningsbygg og flerfamilieboliger. Vi har funnet Acoustiblok å være det perfekte svaret på mange av kundens krav til toppkvalitet, spesielt innen lydkontroll. Acoustiblocks ytelse har igjen og igjen vist seg å være ledende, spesielt i våre flerfamilieprosjekter i sentrum av Vail, CO, hvor lydingeniører på disse prosjektene blir stadig forbløffet over Acoustibloks allsidighet og lyddempende egenskaper.

For at vi skal følge de strenge kravene som stilles av disse ingeniører og entreprenører, finner vi selv på nye og innovative teknikker ved bruk av Acoustiblok. Som med ethvert produkt, hvis det ikke er installert på riktig måte, reduseres produktets virkning betydelig. Selv om Acoustiblok er ganske krevende, kan det med litt øvelse monteres for å oppnå sitt høyeste ytelsesnivå. Med den overlegne kundeservice og teknisk støtte vi mottar fra staben på Acoustiblok, har vi kunnet ta tak i og løse omtrent alle problemer vi møter.

Jeg vil på det sterkeste anbefale dette produktet til alle som er seriøse om støyreduksjon, uavhengig av forholdene, om det er en hjemmekino eller en industriell applikasjon. Det kunnskapsrike personalet på Acoustiblok er der for å yte service.

Pete Coldagelli
Divisjon 7
Silverthorne Colorado
970-513-4705

Divisjon 7 Isolasjon