Fire etasjer pluss kjellere i Town House

Jeg har dette store fire-etasjers-plus-kjelleren byhus i Washington DC. Det er 90 år gammelt og har plass til meg, min kone, to jenter og en gutt mellom 11 og 15, to hunder og en katt. En oppskrift på kaos, ikke sant? JA. Ikke noe sted å gjemme seg fra tenåringsbråket, den nyeste musikken, de nyeste filmene og alle tilhørende problemer.

For fire måneder siden – i desperasjon – rev jeg ut innholdet i kjelleren, og i rommet skapte jeg min egen personlige leilighet. Takket være god bruk av Acoustiblok er det et tilfluktssted som er helt lydisolert. Ikke til å tro.

Nå, da jeg sitter isolert om kvelden med et glass vin og en god bok, vet jeg at ovenpå – over et par etasjer – utspiller det vanlige kaoset seg. Fra her er det bare en mumling for bakgrunnen, og det er det.

Jeg smiler stille til meg selv. Takk folk, jeg har gjenvunnet et mål om sunnhet.

Beste,
John Fielding, en lykkelig villaeier

Fire etasjer pluss kjellere i Town House