Hjemmekinoanlegg

Dette er hvor Acoustiblok ble født! Det vanligste behovet for lydisolasjon i mange hjem var et behov for å isolere hjemmekinoen fra resten av hjemmet. Tilbake på 1990-tallet takket være Dolby Laboratories, THX og DTS, begynte vi å oppleve filmer hjemme med lignende dynamikk og lydtrykk som på en kommersiell kino. Flott for filmelskere å se på filmen, men kanskje ikke så mye for de andre i huset.

Da markedet skrek etter en løsning, ble Acoustiblok, både produktet og selskapet, født. Blok16 var vårt banebrytende produkt som sendte vårt selskap i front for lydisolasjon og akustiske løsninger. Blok16 var premieproduktet, sammensatt med en unik formel for å gi den over 400 UL klassifiseringer. Blok16 er den perfekte ryggrad i lydisolasjonssystemet til hjemmekinoanlegget ditt.

Blok16 monteres direkte på stenderne, bak gipsen, på alle vegger, tak og i noen tilfeller gulvet. Det blir en lufttett membran med ekstrem masse og fleksibilitet. Tenk på det som et lyddempende gardin bak gipsveggen i ditt hjem. Den dampsperrer veggene, taket og gulvet ved å senke strukturenes naturlige resonans. Akustisk energi skjærer Blok16-materiale, og i sin tur spenner det materialet ved å vibrere det internt. Siden materialet er en viskoelastisk polymer, sprer det den akustiske energien effektivt i sin egen masse og reduserer lydoverføringen til motsatt side av veggen, taket eller gulvet. Acoustiblok (Blok16) i en standard gipsmurmontering vil nå en STC på 53! Dette er en høyere STC enn 30 cm av støpt betong (STC 51).

For å håndtere refleksjonskontroll har vi QuietFiber (QF-2). Vi selger QF-2 i bulkplater som er 5 cm tykk x 10 cm bred x 180 cm lang. Den er tilgjengelig i ubehandlet, hvit og svart versjon.