Hjemmestudio

Mange av oss liker en god jam session, men sannsynligvis ikke i vårt eget nabolag. Problemet er at boligene aldri ble designet og bygget for å håndtere den intense lyden som oppstår når man spiller musikkinstrumenter. Så for å gjøre det verre, blir instrumentene ofte plugget inn i store forsterkere og stabler av høyttalere som de du ser på live konserter, bare i en mindre skala.

Acoustiblok har produktene som hjelper alle opp og kommende rockestjerner å holde naboene i sjakk!

Acoustiblok (Blok16 & Blok32) – er den ideelle lydisolasjonsmembranen for å dekke veggene, taket og gulvet i ditt studio. Disse membranene er veldig effektive til å spre ekstreme nivåer av vedvarende lyd over et bredt bånd av frekvenser. Blok16 har en STC på 26 og Blok32 har en STC på 32. De mest effektive nivåene av demping oppnås ved å montere disse membranene på byggetidspunktet.

Acoustiblock Wallcover (AWC) – Dette unike materialet har de samme akustiske egenskapene som vår Blok16, men er løsningen hvis studioet ditt allerede er bygget. AWC limes direkte til overflaten av din eksisterende gipsvegg. Det kan stå som det er eller dekket med tapet, gipsvegg tekstur, eller malt. Målet er opp til deg. Ved å legge AWC til standard gipsveggmontering kan du få resultater opp til STC 53!

QuietFiber (QF-2) – Dette materialet er glasur på kaken. Slik utformer du de akustiske egenskapene og detaljene eller opptaksmiljøet ditt. QF-2 har en NRC på 1,0, kommer i plater på 5 cm tykk x 10 cm bred x 180 cm lang. QF-2 er ekstremt allsidig og kan brukes i flere retninger for å gi deg den perfekte lyden du leter etter.

Drep den ødeleggende forstyrrelsen av de store cymbalene, demp den skarpe lyden av sologitaren, og gi rytmegitaristen den klangen han har lett etter. Bunnlinjen er at QF-2 er et verktøy som hjelper deg med å oppnå den perfekte akustiske følelsen du vil ha i ditt studio. Stille Fiber selges i bulk for å gi deg best valuta for pengene og størst allsidighet når det gjelder form og funksjon.

Hvis du trenger en høy ytelse, tilpasset løsning når det gjelder lydrefleks kontroll og korrekt demping i ditt studio, er du velkommen til å kontakte oss!