Hvorfor Acoustiblok?

Acoustiblok er et revolusjonerende lydisoleringsmateriale som forventes å ha stor innvirkning på støynivåreduksjon verden over.

Selv om den bare er tre millimeter tykk, tilbyr Acoustiblok en lydreduksjonsindeks (SRI) på 26 desibel – seks desibel mer effektiv enn bly. Acoustiblok kan brukes både på eksisterende bygninger samt nybyggingsprosjekter.

Det som gjør at Acoustiblok skiller seg fra andre lydreduksjonsmaterialer, er at den har så stor tetthet og masse, og tar opp så liten plass – en avgjørende faktor i design- og byggebransjen.

De fleste som snakker om støyproblemer, vil redusere desibelnivåene. Men de har ikke muligheter til å bruke så mye plass som trengs for å isolere tilstrekkelig ved hjelp av andre lydisoleringsmetoder, eller til å bære de økonomiske kostnadene forbundet med støynivåreduksjon. Acoustiblok tilbyr dem en konkurransedyktig løsning på både kostnad og plass, og med uovertruffen desibel-effekt.

Acoustiblok er laget av et forsterket, fleksibelt mineralfylt materiale som har en tetthet og masse på rundt 5 kilo per kvadratmeter. Den inneholder ingen bly eller asbest, er mugg og muggfast, ugjennomtrengelig for vann og fuktighet, svært fleksibel, ikke-korrosiv, UV-bestandig, og er også U.L. klassifisert i USA.