Boligbygging

Lager konstruksjonsstøy i et boligområde problemer for planen din? I så fall har Acoustiblok løsningene. Våre All Weather Sound Panels (AWSP) og Acoustifence (AF-6) har løst tusenvis av støyproblemer i og rundt byggeplasser. De unike evnene til disse produktene gir mulighet for enkle, høy ytelse lydreduserende løsninger for de vanlige lyder knyttet til nybygg.

Konstruksjon privat – Prosjekt eksempel

Redusere jobbstøy

For lyder på byggeplassen, fungerer vår patenterte AWSP ikke bare som en lydisoleringsbarriere, men har også et høyt lydabsorptionsnivå. Dette hjelper til med å redusere det totale støynivået nær arbeidstakerne og også rundt hele arbeidsområdet. Små, attraktive, bærekraftige vegger kan opprettes for å skjule visuelt og hørbart skjulte konstruksjonsprosesser. AWSP har en NRC på 1,0 og en STC 30. De jobber ekstremt godt på et bredt frekvensbånd og har en veldig høy TL.

AF-6 (Acoustifence) er et utrolig enkelt produkt. AF-6 er et UV-tolerant, fleksibelt, støvbestandig, 1/8 «tykt materiale som har en STC på 28. AF-6 har høye nivåer av intern demping. Dette betyr at det sprekker lydens energi i sin egen masse ekstremt godt. Bare legg det til et eksisterende bygnings gjerde og hør det magiske. I gjennomsnitt kan du halvere lydnivået!
Akustik har forsterkede monteringskroker plassert i side- og toppkanter, slik at du kan binde den direkte til gjerdet eller strukturen, (se våre monteringsretningslinjer for detaljer). Akustifisering kommer i ruller som er 180 cm høy x 900 cm lang. For å bygge en høyere barriere har vi Acoustifence, AF-6C. Dette er en 180 cm bred vertikal gardin som du ringer ut høyden på. Disse gardinene kan være opptil 6 meter høye hvis strukturen de får sikret til, er konstruert riktig. Vind er alltid en faktor, så vi insisterer på at en ingeniør blir konsultert på høyder over på 6 meter.

Redusere jobbstøy – Prosjekt eksempel

Hjemmestudio

Mange av oss liker en god jam session, men sannsynligvis ikke i vårt eget nabolag. Problemet er at boligene aldri ble designet og bygget for å håndtere den intense lyden som oppstår når man spiller musikkinstrumenter. Så for å gjøre det verre, blir instrumentene ofte plugget inn i store forsterkere og stabler av høyttalere som de du ser på live konserter, bare i en mindre skala.

Acoustiblok har produktene som hjelper alle opp og kommende rockestjerner å holde naboene i sjakk!

Acoustiblok (Blok16 & Blok32) – er den ideelle lydisolasjonsmembranen for å dekke veggene, taket og gulvet i ditt studio. Disse membranene er veldig effektive til å spre ekstreme nivåer av vedvarende lyd over et bredt bånd av frekvenser. Blok16 har en STC på 26 og Blok32 har en STC på 32. De mest effektive nivåene av demping oppnås ved å montere disse membranene på byggetidspunktet.

Acoustiblock Wallcover (AWC) – Dette unike materialet har de samme akustiske egenskapene som vår Blok16, men er løsningen hvis studioet ditt allerede er bygget. AWC limes direkte til overflaten av din eksisterende gipsvegg. Det kan stå som det er eller dekket med tapet, gipsvegg tekstur, eller malt. Målet er opp til deg. Ved å legge AWC til standard gipsveggmontering kan du få resultater opp til STC 53!
QuietFiber (QF-2) – Dette materialet er glasur på kaken. Slik utformer du de akustiske egenskapene og detaljene eller opptaksmiljøet ditt. QF-2 har en NRC på 1,0, kommer i plater på 5 cm tykk x 10 cm bred x 180 cm lang. QF-2 er ekstremt allsidig og kan brukes i flere retninger for å gi deg den perfekte lyden du leter etter.

Drep den ødeleggende forstyrrelsen av de store cymbalene, demp den skarpe lyden av sologitaren, og gi rytmegitaristen den klangen han har lett etter. Bunnlinjen er at QF-2 er et verktøy som hjelper deg med å oppnå den perfekte akustiske følelsen du vil ha i ditt studio. Stille Fiber selges i bulk for å gi deg best valuta for pengene og størst allsidighet når det gjelder form og funksjon.

Hvis du trenger en høy ytelse, tilpasset løsning når det gjelder lydrefleks kontroll og korrekt demping i ditt studio, er du velkommen til å kontakte oss!

Hjemmestudio – Prosjekt eksempel

Hjemmekinoanlegg

Dette er hvor Acoustiblok ble født! Det vanligste behovet for lydisolasjon i mange hjem var et behov for å isolere hjemmekinoen fra resten av hjemmet. Tilbake på 1990-tallet takket være Dolby Laboratories, THX og DTS, begynte vi å oppleve filmer hjemme med lignende dynamikk og lydtrykk som på en kommersiell kino. Flott for filmelskere å se på filmen, men kanskje ikke så mye for de andre i huset.

Da markedet skrek etter en løsning, ble Acoustiblok, både produktet og selskapet, født. Blok16 var vårt banebrytende produkt som sendte vårt selskap i front for lydisolasjon og akustiske løsninger. Blok16 var premieproduktet, sammensatt med en unik formel for å gi den over 400 UL klassifiseringer. Blok16 er den perfekte ryggrad i lydisolasjonssystemet til hjemmekinoanlegget ditt.

Blok16 monteres direkte på stenderne, bak gipsen, på alle vegger, tak og i noen tilfeller gulvet. Det blir en lufttett membran med ekstrem masse og fleksibilitet. Tenk på det som et lyddempende gardin bak gipsveggen i ditt hjem. Den dampsperrer veggene, taket og gulvet ved å senke strukturenes naturlige resonans. Akustisk energi skjærer Blok16-materiale, og i sin tur spenner det materialet ved å vibrere det internt. Siden materialet er en viskoelastisk polymer, sprer det den akustiske energien effektivt i sin egen masse og reduserer lydoverføringen til motsatt side av veggen, taket eller gulvet. Acoustiblok (Blok16) i en standard gipsmurmontering vil nå en STC på 53! Dette er en høyere STC enn 30 cm av støpt betong (STC 51).
For å håndtere refleksjonskontroll har vi QuietFiber (QF-2). Vi selger QF-2 i bulkplater som er 5 cm tykk x 10 cm bred x 180 cm lang. Den er tilgjengelig i ubehandlet, hvit og svart versjon.

Hjemmekinoanlegg – Prosjekt eksempel