Krypten – stille leilighet

Min entreprenør forklarte at han hadde installert mye Acoustiblok-materiale i det nordlige Delaware-området, og at han var veldig fornøyd med produktet. Jeg fikk det installert i min leilighet.  Alt i alt ble det ganske bra. Takk for hjelpen. Gutta som gjorde arbeidet har omdøpt leiligheten min til «krypten» fordi den er så stille.

Takk skal du ha,
Allen Embert

Har du et lignende behov? Kontakt oss i dag!

Som ledende leverandør av løsninger og produsent av støydempende materialer tilbyr Acoustiblok et komplett spekter av tjenester og produkter for å løse støy og vibrasjonsproblemer, inkludert problemidentifikasjon, akustisk testing, engineering, installasjonsstøtte og testing etter installasjon for å sikre at våre materialer er riktig implementert og målene for støyreduksjon oppnås.

Virkelig revolusjonerende, «Acoustical Real-Time Video Imaging System». (ARTVIS) gjør det mulig å «se» lyd i sanntid, da du vil «se» termiske konturer med et FLIR-kamera. Ikke bare kan man måle intensiteten og det generelle frekvensinnholdet av støy og dets refleksjoner, men også visuelt identifisere retningen, kilden og frekvensspekteret av støyen. Selv om det er litt dyrt (bare under $ 200 000), gir dette systemet oss en ekstremt kraftig evne til umiddelbart å ta opp støyproblemer med svært høy grad av selvtillit, og sparer dermed en uberegnelig mengde tid og penger.

Krypten – stille leilighet