Acoustiblok Commercial

Lydisolerende produkter for å kontrollere lyder i livet!

Acoustiblok Inc. utvikler, produserer og selger laboratorietestede akustiske produkter og lager lydisoleringsløsninger som reduserer støy til mer tolerable nivåer. Våre unike og patenterte støyreduksjonsprodukter løser kommersielle, industrielle, bolig-, marine- og transportrelaterte støyproblemer.

Vi gjør mer enn bare å selge «akustiske» sokkelmaterialer. Vi hjelper deg personlig med å finne de beste akustiske løsningene på støynivået ditt ved å bruke våre produkter og våre kunnskapsrike internkonsulenter, ingeniører og designere. Vi er stolte av å si at våre produkter er «Made in the USA.»

Acoustiblok – Vitenskapen

Masse lov og stivhet er ryggraden i Acoustiblok. Masse lov, det prinsippbegrepet som brukes i evalueringen av ingeniørløsninger for å bekjempe lydoverføring i bygninger, har blitt brukt i flere tiår av industrientreprenører. Dessverre er masse lov omfattet av loven om sviktende avkastning. Den innledende fordobling av tetthet gir mest mulig forbedring. Hver etterfølgende dobling gir proporsjonalt mindre STC-forbedring, noe som resulterer i en økning i kostnad per økning i STC.

Stivhet, eller heller et fravær derav, er en stor bidragsyter til hvor bra en barriere kan dempe lyd / støy ved bestemte frekvenser. Jo mindre stiv materialet er, desto mer internt demp (energitap fra indre friksjon) det har. Acoustiblok bruker det beste av begge.

Ved 3,2 mm (1/8 «) tykk, og 4,88 kg per kvadratmeter, har Acoustiblok den rette balansen mellom

masse og fleksibilitet. Akustisk energi omdannes effektivt til friksjonsenergi og spres i materialet. Gitt at Acoustiblok er lufttett, har lyden vanskeligheter med å passere gjennom membranen. Dette minimerer mengden akustisk energi som kan passere gjennom en konstruksjonsenhet som inneholder Acoustiblok.

Acoustiblok – Teknologien

Ved å bruke fremskritt innen polymerteknologi og organiske kompositter kunne vi lage et fleksibelt ark med akustiske egenskaper som ligner, men laget med giftfri, resirkulert materiale for å tilfredsstille kriteriene i vårt innledende konsept.

Forbindelser ble undersøkt, tester ble utført og akustiblok ble født. Flere endringer ble gjort til gamle formler, noe som gir oss forskjellige fordeler i forhold til eksisterende generiske barriere-materialer. Acoustiblok unike formel gir en økning av intern demping (på grunn av sin fleksibilitet) og er klassifisert for over 400 U.L. (Underwriter’s Laboratories) byggesamlinger.

Acoustiblok – Produktet

Acoustiblok er navnet på både vårt firma og vårt produkt! Det er en resirkulerbar, viskoelastisk polymer bestående av resirkulert plast og tunge mineraler som er sammensatt og deretter presset inn i en membran. Acoustiblok brukes til å forbedre STC av konstruksjonsenheter ved å skape en større mengde intern demping og danne en lufttett lyd / lydbarriere fra ett rom til et annet. Acoustiblok er et svært effektivt materiale for å redusere luftbåren lyd / støy. Acoustiblok har en tykkelse på 1/8 «, veier knapt 5 kilo per kvadratmeter og kommer på ruller som er 130 cm bred og ca 9 meter lang. Vi tilbyr også 18 m og 105 m lengder.

Den akustiske egenskapen til Acoustiblok er oppgitt som en STC på 26. Dette er termen som brukes til å beskrive et byggemateriales evne til å redusere lydoverføring. På grunn av mangel på stivhet og masse per kvadratfot har Acoustiblok et unikt og lineært transmisjonstap.

Vårt materiale skal ikke forveksles med NRC-type materialer. Acoustiblok brukes til lyd / støyisolering, ikke absorberende. Acoustiblok kan bidra til å isolere lyder fra innsiden eller utsiden av et rom, men vil ikke endre lyd- eller tonekvaliteten til et interiørområde. Arkitektoniske lydpaneler som har helt forskjellige egenskaper vil forandre lyden.