Acoustiblok

Stille verden

Vårt oppdrag er først og fremst å øke livskvaliteten i byene i dag og i morgen. Derfor vil Acoustiblok fortsette å lede bevegelsen for roligere omgivelser, og derved forbedret livskvalitet. På grunn av dette vil vi utforske nye og innovative produkter og teknikker for å forbedre byggekvaliteten.

Det virker som vårt samfunn har blitt nummen til «støy av livet». Det faktum at støy er noe vi har kommet til å forvente, betyr ikke at vi må leve med det. Og når verden omfavner ny teknologi for å redusere karbonutslipp, vil vi kreve høyere byggestandarder for å fremme sunnere liv og øke bærekraften til våre egne kropper.

Lahnie Johnson

Acoustiblok grunnlegger og administrerende direktør

For over 20 år siden ble Acoustiblok grunnlagt av Lahnie Johnson. En mann med visjonen og bakgrunnen for å skape bevissthet om et stadig voksende problem i vårt samfunn. Siden sin ydmyke begynnelse har han levd et liv dedikert til jakten på innovasjon. Han har brukt de siste 40 + årene til å bygge vellykkede bedrifter rundt et enkelt konsept: «Gi verden hva den trenger».

Mr. Johnson jobbet i luftfartsindustrien under Apollos måneferd på sekstitallet. Som et resultat av denne erfaringen så han behovet for en høyere kvalitet av lydgjengivelse i våre liv og brukte derfor sin tekniske kompetanse til å bygge en forretning basert på lyd som har spredt seg over fire tiår. Han utviklet og skapte lydsystemer for konserter, nattklubber, hjem, biler, båter og fly. På toppen av hjemmekino-bølgen bygde selskapet hjemmekinoer som rivaliserte kommersielle kinoer.

Acoustiblok grunnlegger – Lahnie Johnson

Eureka Moment

Som et resultat av dette arbeidet, erkjente Mr. Johnson behovet for å isolere lyd og hindre at det forurenser omgivende miljøer. På grunn av sin gode kunnskap om hvordan lyd formidles og sprer seg, var han mer rustet til å håndtere den nye oppgaven med å isolere den. Derfor tilbrakte han måneder for å undersøke og studere alle de støyisoleringspraksis og materialer som var i bruk på den tiden, og følgelig fant dem mangelfulle på både innovasjon og resultater.

På grunn av at ekstrem lydisolasjon krever omfattende konstruksjonsarbeid på mange områder, ble det veldig dyrt og dermed vanskelig å implementere. Derfor spurte han: Hvordan gjør vi en enkel og rimelig lydisolasjonsteknikk som kan redusere luftbåren støy med 85-90%? For å finne svaret eksperimenterte han og testet hundrevis av materialer, teknikker og applikasjoner for en akustisk løsning.

Acoustiblok var sluttresultatet av denne innsatsen. Det er bemerkelsesverdig, med over 400 U.L. klassifikasjoner, ingen teknisk kompetanse som kreves for installasjon og evnen til å legge til en eksisterende design, revolusjonerte Acoustiblok byggebransjen når det gjaldt lydisolasjon.

Til slutt fortsetter Lahnie Johnson, ingeniør, entreprenør og visionær, å inspirere sitt lag med en lidenskap for fremskritt innen akustisk isolasjon. Dessuten driver hans ønske om å skape bedre lydmiljøer ham for å fortsette å utdanne vårt samfunn om effekten av akustikk i hverdagen.