Pumpestøy

Opplever du et problem som summing eller andre lyder fra luftkondisjoneringsanlegg? I så fall har Acoustiblok løsningene. Våre All Weather Sound Panels® (AWSP), Acoustifence® (AF-6), Acoustiblok® 16oz. (Blok16) og QuietFiber® 2 tommer (QF-2) har løst tusenvis av situasjoner som dette. De unike egenskapene til disse produktene gir mulighet for enkle støyreduksjonsløsninger med høy ytelse for det vanlige problemet med støyende klimaanlegg i eller rundt et hjem.

For støy utenfor hjemmet, fungerer vår patenterte AWSP ikke bare som en lydisoleringsbarriere, men har også et høyt lydabsorbsjonsnivå. Dette hjelper til med å redusere det totale støynivået rundt klimaanlegget. Små, attraktive, bærekraftige vegger kan opprettes for å visuelt og hørbart skjule stygge klimaanlegg. Hvis budsjettet krever en mer kostnadseffektiv løsning, kan Acoustifence® passe. Akustifisering er ¼ » tykk, fleksibel barriere med noen unike egenskaper. Acoustifence® har høye nivåer av intern demping. Dette betyr at den sprer lydenergien i sin egen masse ekstremt godt. Bare legg den til et eksisterende gjerde og hør det magiske. I gjennomsnitt kan du halvere støynivået! Hvis du føler at du trenger mer reduksjon, er det enkelt å legge til QF – 2 for å absorbere mer lyd rundt klimaanlegget. QF-2 er et lydabsorberende materiale som kommer i store plater som gjør det enkelt å kutte, forme og installere. Stillefiber er hydrofob og muggfast, og har en NRC på 1,0. Det betyr at lyd som opprinnelig rammer QF – 2, ikke reflekterer tilbake mot støykilden. Slik reduseres effekten av omgivelser og overflater rundt klimaanlegget, og gir en permanent reduksjon av støynivået rundt klimaanlegget.

For støy i hjemmet ditt, kan Blok16 brukes til å redusere lyden fra rommet hvor air condition anlegget står. Vi har alle opplevd lyden når et klimaanlegg slår seg av og på i et hus. Vanligvis kan du høre den store viften i air condition-rommet eller skapet. Det er en slags rystende støy forårsaket av resonansen til viften inne i boksen. Monter en gardin med Blok 16 på baksiden av rommet eller skapets dør og si farvel til den irriterende rumlingen. For enda mer reduksjon setter du bare inn noen QF-2 i rommet som anlegget ligger i.