Rørleggerstøy

Har du hørt lyden av rennende vann som kommer fra veggen bak dusjen? Hva med lyden av et toalett som spyles ovenpå? Kanskje det er klikking i rør under gulvet i kjelleren. Uansett hva det er har Acoustiblok løsninger for vibrasjonsstøy.

Acoustiblok (Blok16) er flott å isolere rørgjennomgang i veggene dine. Bare installer Blok16 over begge sider av studbukken, hvor dusjen strømmer, dreneringsrør, eller andre rør går, og gjør dem stille for alltid. Du bør også sørge for at rørene er isolert fra indre rammeverk for å hindre tvungen vibrasjon i veggene dine. På dusjplassen kan du også justere rørstudiebåten med QuietFiber (QF-2) for å absorbere mer lyd som kan utstråle ut av denne jakten. QF-2 er hydrofob og vil ikke fremme mugg hvis det blir vått.

Hvis du har chatteringsrør i kjelleren, kan Blok16 enkelt brukes som lydisolerende hylse under rørmonteringene. Bruk bare små stykker av Blok16 til å vikle rundt rørene dine på røret. Dette vil dempe tilkoblingen og forhindre den hoppende lyden på klemmestedene.

En kombinasjon av Blok 16 og Acoustiwool kan brukes som en effektiv rørvikling eller -lagring. Bare finn et rør som kan ha støy utstrålende fra det og pakke det sammen med Acoustiwool. Vrid det deretter på samme måte med Blok 16. Dette isolerer Acoustiblok fra den vibrasjonelle overføringen av energi fra røret og blokkerer støyen fra å vandre inn i huset.