Vakre stille Costa Rica

Denne bygningen ligger i Escazu, i åsene på vestsiden av San Jose, og er den mest eksklusive vertikale villaen hittil under bygging. Valle del Tamarindo er navnet på prosjektet og omfatter en 9-etasjes høy bygning som huser 12 leiligheter og 2 penthouses.

Hver leilighet er 564 kvadratmeter, og penthousene er 928 kvadratmeter i 2 nivåer. Prosjektet har de høyeste internasjonale standarder for konstruksjon, sikkerhet og finish.

Privatliv er et svært viktig, herunder lydisolasjon. Ved bygging i høyden kan murverk ikke brukes på alle vegger på grunn av vekt og strukturelle begrensninger. Costa Rica ligger i en meget aktiv seismisk sone.

Alternativene var vanlige byggematerialer i flere konfigurasjoner, eller forbedre en enkel gipsvegg med Acoustiblok. Det beste investeringsalternativet i forhold til lydisoleringsfordeler var Acoustiblok-alternativet. Acoustiblok presenterte en STC52 rating på en veldig enkel og rask måte.

De fleste soverom og baderomsvegger anses å være kritiske og behandles. Vegger som deler kjøkken og spisestue, samt vaskerom er ofte behandlede soner. Hver leilighetseier har også lagt til sitt valg for spesifikke behandlinger: kontorer, treningsstudioer, yoga rom, etc …

Til høyre er mine foreløpige resultater av ytelsen til Tamarindo Valley veggene. Hver vegg er sammensatt av 1 lag med 1/2-tommers gips, 3-tommers metallpinne, glassfiberfylling, 1-lags akustikklokke og det andre gipslaget, forseglet og malt. Veggene løper fra gulvet helt til gulv takmontering av den neste etasjen.

Vårt firma føler seg veldig stolt av å være en del av et slikt high end-prosjekt og har oppfylt utviklernes krav til et slikt sensitivt emne.

Med vennlig hilsen,

Francisco Brenes.

Atentamente,
Ing. Francisco Brenes Obaldía M.B.A.
PRESIDENTE
Ingeniería ALFA: Ingenieria de control de ruido y acústica

Vakre stille Costa Rica
Resultater av ytelsen til Tamarindo Valley veggene