Varmepumpe

Hva med støy fra ditt tekniske rom i kjelleren?  Acoustiblok (Blok16) og QuietFiber (QF-2) er produktene du kan bruke til å få slutt på de plagsomme lydene som de fleste tror de må leve med.

Blok16 er vår viktigste lydisolasjonsmembran. Den kommer på ruller, kan kuttes med en verktøykniv, og kan blokkere 26dB av lyd av seg selv (varierer avhengig av kantdiffraksjon, flankerende baner og installasjonsteknikker). Blok16 gir deg den kritiske massen som trengs i en lufttett, ekstremt fleksibel barriereløsning. Bare bruk den til å justere veggene i det tekniske rommet før gipsen. Den er skjult, enkel å installere, og svært effektiv for å redusere irriterende lyder i ovnen eller varmepumpen. Hvis ditt tekniske rom allerede er ferdig, kan du enkelt installere Acoustiblok Wallcover (AWC). AWC har lydblokkerende ytelse som Blok 16, men du installerer den som bakgrunn, direkte på toppen av den eksisterende gipsvegg.

Hvis du vil ha mer reduksjon, kan du enkelt installere noen av våre QuietFiber (QF-2) i det tekniske rommet. Dette materialet virker som en svamp for støy. Den har en NRC på 1,0 og eliminerer eventuell refleksjonsoppbygging av støy i rommet.

Så husk at du ikke trenger å leve med de irriterende lydene våre foreldre og besteforeldre gjorde i årevis! Ta kontakt med oss ​​i dag for å snakke med en varmepumpespesialist på Acoustiblok.